Totaal aantal pageviews

donderdag 15 april 2021

Er komt schot in t Hop

Er komt langzaam schot in de werkzaamheden op camping t Hop. We hebben voor 90 % alle technische klussen opgelost en de mobiles zijn voor 70% gepoetst;we kunnen de puntjes pas echt op de I gaan zetten als de verschillende bedrijven die nog moeten komen geweest zijn zoals b.v. het bedrijf dat de airco's aansluit, de tv's voorziet van een schotel zodat de gasten TV hebben,
het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de algemene technische check en de mobiles vrijgeeft voor komende seizoen en niet te vergeten de Bulgaarse veranda bouwers die gister aangekomen zijn. Deze zijn inmiddels al in volop bezig om de mobiles te voorzien van een veranda. 

Dat we op camping t Hop zitten is bij verschillende mensen niet onopgemerkt gebleven! We hebben van de week al verschillende collegas op bezoek gehad op de camping. Zo zijn Tony en Irene langs geweest collega's die we vorig jaar ontmoet hebben op camping Altomincio aan het gardemeer ze wonen in Groningen en hadden heerlijke Groninger koek bij. En ook een van onze bijzonderste collegas Theunie is even vanuit Amsterdam naar Lemmer gekomen voor een kopje koffie erg leuk !!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten