Totaal aantal pageviews

zaterdag 26 juni 2021

De helft zit er alweer op !!

We gaan dit weekend onze laatste klus qua tenten opbouw afronden aan het Gardemeer en gaan het meer dan verruilen voor Toscane waar we even mogen genieten van een paar dagen rust vooral we beginnen aan onze nieuwe klus als troubleshooter op camping Albatros. We gaan daar onze collega's Theo en Monique helpen met het in en uitchecken van veel gasten op een een drukke zaterdag. Daarna zullen we de beheerster gaan vervangen op camping Pianacce die even terug vliegt naar Nederland voor de diploma uitreiking van haar zoon.
Hierna keren we terug naar camping Albatros voor een tweede drukke zaterdag met in en uitcheckers. Maar voor het allemaal zover is hebben we een paar dagen rust om even bij te komen van al het tenten geweld. Naast veel uitslapen en wat zaken regelen die nu zijn blijven liggen hopen we natuurlijk ook nog wat leuken dingen te kunnen gaan die er nu bij ingeschoten zijn.

Zo hebben we voor woensdag een boot gehuurd zodat we wat kunnen gaan rond varen en zwemmen rond de baai van Baratti en zullen we weer eens gaan kijken of ze ons nog kennen in ons stam café in Toscane "Lago Verde".

Kortom goede vooruitzichten voor de komende week ! Waar hopelijk weer wat leuke blog foto's en verhalen uitkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten