Totaal aantal pageviews

zaterdag 5 juni 2021

Gardameer

Het loopt allemaal iets anders dan we vooraf verwacht hadden aan het begin van het seizoen maar hier ben je uiteindelijk ook troubleshooters voor geworden. Vandaag niet weten wat de dag van morgen zal brengen en af en toe weten we ook niet meer wat voor of achter is  hahaha. We hebben alle hoeken van Italië al 2 of meerdere malen gezien in een een korte tijd en het ziet er naar uit dat dit nog wel even door zal gaan om alle tenten recht opgebouwd te krijgen... Voor de gene die ons goed kennen die weten dat we allebei gelukkig niet te bang zijn om te werken en stug doorgaan tot het eind is gekomen. Maar inmiddels zitten we alweer een paar dagen aan het Gardameer om hier alle campings voor 19 juni in orde te krijgen voor de stroom gasten die aankomt. Gelukkig is de rust aan het Gardameer na vandaag een beetje teruggekeerd gezien de vakantie in Beieren tot zijn einde is gekomen en er weer rijen Duitsers terugkeren naar eigen land.
De loods waar we iedere keer alle spullen moeten gaan halen voor de tenten ligt op z'n 40 a 45 min rijden van de gemiddelde camping dus dat zal vanaf morgen wel iets sneller kunnen wat weer ten goede gaat komen van de snelheid waarmee alles klaar gemaakt kan worden.

Naast het harde werken wordt er uiteraard ook nog wel gelachen en als we nog puf hebben iets leuks gedaan zoals bv een pizzaatje eten met z'n allen. We hebben er inmiddels een 3de Bulgaarse collega
bij gekregen waar we het ook goed mee kunnen vinden. Vorige week zijn we ook nog even gaan kijken bij het biker barretje in Lasize maar zoals je ziet op de foto's is hier weinig meer van corona te merken.. Foto's van mooie steden e.d. zitten er nog even niet in maar dat komt wel weer als alle tenten klaar zijn. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten