Totaal aantal pageviews

zondag 4 juli 2021

Werk aan de winkel

Zo ons rust midweekje zit erop en we hebben gister onze collega's van Camping Albatros geholpen met een drukke in en uitcheck dag. Het was toch wel weer een beetje het gevoel van thuiskomen omdat we al meerdere jaren voor een langere periode op deze camping hebben geslapen of gewerkt. Helaas mag onze zelf gepimpte mobile die we daar hadden niet meer gebruikt worden van de camping dus is hij nu weer omgetoverd tot opslaghok erg jammer maar ja regels zijn regels zullen we maar zeggen... 

Op onze laatste vrije dag is het dan toch nog gelukt om een bootje te huren in de baai van Baratti het had even geduurd maar het was het wachten zeker waard. We zijn langs de kust van Baratti richting Piombino gevaren wat zeer mooie plaatjes opleverde van de verschillende baaien waar je langs komt.

Vandaag gaan we ons appartement verlaten in Venturina en gaan we door naar camping Le Pianacce om daar de beheerster te vervangen voor 5 dagen omdat ze even op en neer vliegt naar Nederland. We zullen de komende 5 dagen ook daar op de camping gaan verblijven. De camping ligt op z'n 30 minuten afstand van camping Albatros. Kijken wat hier weer  voor mooie blog verhalen uitkomen ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten