Totaal aantal pageviews

vrijdag 31 juli 2020

De vrije dagen zitten er weer op 😐

De twee vrije dagen die we hadden zitten er weer op helaas.... We zijn donderdag morgen vanuit Park Albatros (Toscane) weer vertrokken naar camping Altomincio aan het Gardameer. Een rit van z'n 380 km die zeer vlotjes verlopen is zonder grote problemen ondanks de grote drukte op de Italiaanse wegen. We hebben twee heerlijke dag van rust gehad maar de vermoeidheid zit er nog flink in en we hopen dat we deze vernoeidheid
aankomende week nog een keer kunnen laten verdwijnen als er vanaf maandag niets meer op de planning staat zoals het er nu naar uit ziet maar dit kan zomaar veranderen met onze job.

We hebben in ieder geval ons stamcafé Lago Verde in Toscane weer kunnen bezoeken met een aantal collega,s van Roan, Eurocamp
en Vacansoleil en weer mede door onze collega's van Roan een hele leuke en gezellige tijd gehad !!

We zijn nu op camping Altomincio een gedeelte van de camping aan het beheren met 38 mobile homes in afwachting totdat er morgen een nieuw koppel komt dat ons over gaat nemen tot het einde van het seizoen.

We zullen zondagmiddag of maandagmorgen weer terugkeren naar Toscane en hopen dat we dan iets langer rust krijgen van personeelszaken.

Maar zoals we al eerder vertelden het is altijd maar afwachten met deze job. De temperaturen zijn inmiddels gestegen naar 37 graden hier aan het Gardameer en morgen krijgen ook alle Italianen vakantie dus we moeten ook nog even afwachten wat dit gaat geven op de diverse campings. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten