Totaal aantal pageviews

dinsdag 28 juli 2020

Na 3 zware weken nu 2 dagen vrij !

Het heeft even geduurd maar we hebben weer tijd om even de blog bij te werken. Na drie pittige weken op camping Altomincio en ruim een week het regioteam Gardameer te hebben vervangen hebben we nu dan na 3 weken 2 dagen vrij! Zoals je ziet is het niet alleen maar leuke dingen doen en bier drinken 😉.

We zitten inmiddels na 4 uur gereden te hebben op camping Albatros in Toscane waar we gisteravond rond 18.00 uur aangekomen zijn. Uiteraard werden we hartelijk ontvangen door onze collega,s en vrienden Theo en Bernie de beheerders van de camping.

We hebben zondag ons bezoek aan camping Altomincio afgesloten met een bezoek aan The Moon een biker bar / music pub waar we nog niet geweest waren. Het ligt z.n 20 minuten rijden van het gardameer. Er speelde zondag toen we daar waren ook nog live muziek dus dat kwam per toeval heel leuk uit. We hebben er heerlijk gegeten een overheerlijk Hoegaarden gedronken ... Was lang geleden 😉 Het is een zeer leuke pub waar helemaal geen toeristen aanwezig waren. 

Maandag morgen hebben we nog een douchewand gerepareerd op camping Butterfly en zijn toen door gereden naar de loods van het Regioteam in Manerba om de overdracht te doen over de periode die we hen vervangen hebben toen ze in Nederland zaten. 

Daarna zijn we doorgereden naar Toscane waar we nu dus kunnen genieten van 2 dagen vrij. Donderdagmorgen rijden we terug naar camping Altomincio om daar z'n 15 gasten verdeeld over 2 dagen in en uit te checken en we een nieuwe koppel wat tot het einde van het seizoen op de camping blijft een beetje wegwijs te maken op de camping. En dan hopen we zondagmorgen onze klus voor dit seizoen te kunnen afsluiten daar.

Wat ons daarna te wachten staat is nog niet duidelijk maar zoals het er nu naar uitziet kunnen we dan weer terug naar onze thuisbasis camping Albatros. De bedoeling is dan dat we hier voor iets langere tijd kunnen blijven om op adem te komen maar met deze job weet je het maar nooit !!! We houden jullie op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten