Totaal aantal pageviews

maandag 13 juli 2020

Nieuwe stamkroeg gevonden aan het Gardameer


We hebben van de week flink door gewerkt en hebben de eerste mobiles zo goed als klaar voor de onze gasten die aanstaande donderdag zullen komen. Het enige vervelende is dat het bedrijf wat de mobile technisch moet controlen op zich laat wachten en er dus nog geen stroom en water op zit maar er wordt aan gewerkt.
Na al het werk was het even tijd voor wat vrije tijd op zaterdagmiddag, vrijdagavond even zitten Googelen en toen kwamen we bovenstaande biker bar tegen aan het Gardameer. Het ligt aan de rand van het oude stadscentrum van Lazise waar het in het hoogseizoen behoorlijk druk kan zijn denken we als je nu al ziet wat er allemaal rond rijdt.

Het is een mooie buitenbar wat een beetje aan de barretjes doet denken op de Daytona bikeweek in Florida. Er is een mooie bar waar twee Harley Davidson motorblokken staan omgebouwd als biertap. Een winkeltje met eigen merchandise  en grote keuken en een winkeltje waar ze van allerhande biker spulletjes verkopen.

Het is de hele dag een komen en gaan van motoren voor 90 procent komen de gasten met Harley,s aanzetten. Het merendeel is locale biker en af en toe zie je een Duister die op de camping staat aan het Gardameer. We hebben ook al verschillende color clubs gezien waaronder de Hells Angels die veelvuldig aanwezig zijn met chapters rondom het Gardameer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten