Totaal aantal pageviews

maandag 24 augustus 2020

Zwarte zaterdag overleefd

We hebben de eerste zwarte zaterdag overleefd met z'n allen. Maar er komt er nog een achteraan zaterdag met 40 inchecks en 36 uitchecks ! Zaterdag stond iedereen op scherp en ook de camping had iedereen zelfs de directrice uit de kast gehaald om de drukste dag van het jaar goed te laten verlopen. Er stonden verkeersregelaars, personeel dat de wachtende mensen opving met een drankje. extra in checkbalies en ga zo nog maar even door ....
Alleen Roan en Vaccansoleil hadden al meer dan 170 gezinnen die vertrokken en weer aankwamen en dan zitten er nog 15 ander touroperators groot en klein dus kun je nagaan hoe het eruit ziet alleen al op de toegangswegen naar de camping maar gelukkig door de medewerking van iedereen is alles goed verlopen.

Na a.s. zaterdag loopt het langzaam op zijn einde en komt de rust weder op alle campings. Over drie weken sluiten de eerste campings de poorten al en de rest zal spoedig volgen na een heel druk hoogseizoen waar corona naar de achtergrond leek te zijn verdwenen.

Nadat iedereen binnen was hebben we samen mat de collega,s Theo en Bernie nog een biertje gedronken op het terras van de camping en zijn we daarna gaan BBQen dat was een mooie afsluiting van een zeer drukke dag.

Zondag daarentegen hebben we een hele rustig dag gehad en wat gelambald...Beetje  bootje gekeken in de haven van San Vincsenso waar we deze Italiaanse Riva 75 zagen liggen van zo,n 1.600.000 euro en daarna zijn we maar een paar biertjes gaan drinken bij onze stamkroeg Lago Verde ....

heerlijk na zo.n dag hard werken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten