Totaal aantal pageviews

maandag 14 september 2020

Containertjes Inventariseren

De laatste twee en halve week van dit seizoen zijn aangebroken en dat betekent net als bij ieder ander bedrijf dat er geïnventariseerd moet worden. Er zijn in het begin van het seizoen veel spullen naar Nederland gegaan om daar op de nieuwe Roan campings opgebouwd te worden. Dit was een zeer grote operatie.
D
e spullen zijn uit veel verschillende windstreken gekomen dus inventarisering in nu van zeer groot belang om voor volgend seizoen te weten waar alles zich nu bevindt en of er nog extra materialen bijbesteld moeten worden. Het regioteam van Toscane gaat hun eigen loods inventariseren en wij zijn
verantwoordelijk
 voor de tent materialen die opgeslagen zijn bij een caravanstalling in 6 verschillende opslagcontainers. We hebben de opdracht om deze containers 1 voor 1 leeg te halen, slechte spullen eruit te halen en de goede spullen gesorteerd terug op te slaan in de containers en te tellen.

Het is op zich helemaal geen verkeerd werk maar we hebben in Toscane nog steeds temperaturen van 28 tot 34 graden in de middag en dat maakt het tot een zweterig en plakkerig verhaal 😉...

We hopen de klus te kunnen klaren voor het weekend maar dit hangt er een beetje vanaf hoe het loopt morgen kunnen we al niet terecht bij de stalling... Morgen komt er ook een einde aan de periode dat we het regioteam hebben overgenomen dus kunnen we morgen alles overdragen aan hen zodat wij ons kunnen wijden aan de containers.

Wat ons na de containers nog te wachten staat is nog niet bekend maar we houden jullie op de hoogte !! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten