Totaal aantal pageviews

zaterdag 19 september 2020

Op naar de laatste klus van dit seizoen

Na 5 dagen zit de grote container klus erop alles is gesorteerd, geteld en doorgegeven aan kantoor. Vanmorgen zijn de laatste Roan gasten vertrokken vab camping Albatros en lijkt de camping op een paar gasten van de camping zelf na weer op een spookdorp !
Vanmorgen hebben we ook afscheid genomen van onze onverwachte gasten Aryuna en Simone. Morgen om 12 uur gaat de camping officieel dicht en zit het seizoen 2020 er officieel op voor camping Albatros. Morgen om 13.00 uur hebben we nog en afscheidsfeest georganiseerd door de camping voor iedereen die dit seizoen hier gewerkt heeft. 

Maandag morgen rijden door naar het Gardameer voor onze laatste klus van dit seizoen voordat we op 30 september aan onze terugreis gaan beginnen baar Nederland. In de planning staat dat we vanuit het Gardameer 2 dagen naar Munchen rijden en vandaaruit met nog een overnachting elders op zaterdag 3 oktober weer terug zijn in Nederland.

Maar zoals gezegd eerst nog een weekje op camping Altomincio aan het Gardameer waar we al eerder geweest zijn dit jaar voor achterstallig onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten