Totaal aantal pageviews

vrijdag 2 april 2021

Eerste klus van 2021

We zijn vandaag aangekomen in het Friese Wijckel op z'n 7 kilometer van Lemmer. Camping het Hop is sinds begin van dit jaar eigendom van de European Camping Group waar Roan ook onder valt en alles moet dus volledig beheerd worden door de Roan medewerkers; van jaaplaatsen, seizoen plaatsen, horeca tot het zwembad. Het is een nieuw experiment waar heel veel uitdagingen in zitten. We zijn in eerste instantie hier om de 12 Roan mobiles in orde te maken die op de camping zijn geplaatst. De mobiles zijn afgelopen seizoen
uit Spanje gekomen omdat dit niet langs de deur is zijn de meeste mobiles ook volledig volgeladen met alle spullen die je maar kunt bedenken tot zelfs terrasdelen aan toe. We gaan eerst maar eens beginnen met al deze spullen uit de mobiles halen zodat we er fatsoenlijk in kunnen om te kijken wat er allemaal vervangen moet worden of waar we wat aandacht aan moeten besteden voordat er weer gasten in komen. Naast het klaar maken zullen we de periode dat we hier zitten ook het beheerderskoppel gaan helpen met diverse andere werkzaamheden voor de opening van de camping op 16 April.

Omdat onze mobiles allemaal vol gepakt zitten slapen we nu tijdelijk in een mobile van Eurocamp die gelukkig wel helemaal klaar zijn. Het weer wordt de komende paar dagen niet zo geweldig dus het zal een beetje
behelpen worden want er zitten maar drie kleine elektro kacheltjes in de mobile die niet toereikend zijn om het lekker warm te krijgen dan maar een vestje extra en overdag een beetje harder doorwerken.

Maar zoals we het vandaag gezien en gehoord hebben hoeven we ons de komende periode niet te vervelen in het Friese landschap.

2 opmerkingen:

  1. Succes op deze nieuwe locatie. Voor het mooie weer moet je toch naar Italië . Zien jullie snel op Spiaggia

    BeantwoordenVerwijderen