Totaal aantal pageviews

zaterdag 10 april 2021

Kantoor op werkbezoek bij t Hop

Omdat er nog redelijk wat moet gebeuren op camping t Hop zijn afgelopen donderdag en vrijdag verschillende collega's van kantoor komen helpen op de camping. Zo kon het volledige horecagedeelte nog wel een grote schoonmaakbeurt gebruiken net als de receptie en het terras. Naast alle schoonmaakwerkzaamheden moesten er ook nog een aantal technische klusjes gedaan worden zoals het schilderen van het dierenverblijf, er moest een aantal nieuwe hekjes gemaakt worden voor de kinderboerderij,er moest nog een slagboom gemaakt worden enz...
We zijn met z'n allen heel ver gekomen maar alle puntjes staan nog niet op de I voor de opening. Zoals het er naar uit ziet zitten we nog wel een weekje of twee in het Friese landschap om alle klusjes te klaren. We hebben al een aardige lijst aan werkzaamheden weggewerkt aan de Roan mobiles maar ook hier moet nog het nodig gebeuren de komende week. We missen ook nog altijd 2 mobiles die onderweg zijn vanuit Spanje; deze zouden vrijdag geleverd worden maar de vrachtwagen staat onderweg met stukken. 
Maandag gaan we verder moet het in orde maken van de laatste technisch klusje aan de Roan mobile zodat we dinsdag verder kunnen gaan met het gasten klaar maken van de mobiles. Tussendoor proberen we de laatste klusjes nog af te werken die er op de camping zijn blijven liggen van de afgelopen dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten